View

Társadalmi felelősségvállalás

A Budapesti Ingatlan Nyrt. társadalmi felelősségvállalása keretében  elkötelezetten nyújt segítséget az arra rászorulóknak. 2022-ben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett kaposvári Biztos Kezdet Gyerekházat támogatta, amely a 0-3 év közötti gyermeket nevelő, hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű családoknak nyújt segítséget. Célja, hogy korai képességgondozással, korai fejlesztéshez kapcsolódó speciális szolgáltatásokkal, a szülők bevonásával a gyermekek leküzdjék a szegénységből adódó hátrányokat.
View

Társadalmi felelősségvállalás

Az Ökumenikus Segélyszervezet 2021-ben is a BIF Nyrt. támogatásának köszönhetően valósította meg  Kapaszkodó Programjuk részeként egyik rendszeres nyári táborát a Somogy-megyei Kastélyosdombón, hátrányos helyzetű gyermekek részvételével.

Társadalmi felelősségvállalás

A BIF társadalmi felelősségvállalása keretében továbbra is elkötelezetten nyújt segítséget az arra rászorulóknak, ezért 2020. évben támogatta a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szervezésében megrendezésre kerülő Kastélyosdombói gyermektábor létrejöttét, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatása.
View

Társadalmi felelősségvállalás

A BIF felelősséget érez társadalmunkért ezért fontosnak tartjuk, hogy üzleti partnereink és bérlőink kiszolgálása mellett segítséget nyújtsunk a hátrányos helyzetben élő számára is. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet támogatásával részt vettünk a Boldogkőújfalui Biztos Kezdet Gyermekház felépítésében és átadásában, mely a mélyszegénységben élő gyermekek fejlesztését és a családok prevenciós foglalkozását biztosítja.